Sjungande discjockey eller discjockande sångare?
Sjung gärna, men inte så vi hör.
Kenneth föddes som en helt vanlig Andersson. Han är fortfarande helt vanlig men har bytt namn till ett eget omöjligt efternamn.

Redan under mellanstadietiden blev han intresserad av röster efter att på en musiklektion fått höra gospel och negrospirituals.
Som 14-åring började han arbeta på discotek i Eskilstuna med omnejd. Ingen frågade honom om åldern eftersom han redan då var onödigt stor. Han arbetade som disckjockey under några år och 1971 blev han tillfrågad om han ville vara med som paus-discjockey i Monotones, ett dåtida dansband. Efter att ha tänkt över det hela noga beslutade han sig för att prova. Med hans egna ord så var det "skitroligt", så han kom med.

Under tiden med Monotones började han att arbeta i en skivaffär, Skivhörnan, och tog sedan över och drev den till år 1980. Efter det har han ett stort musikintresse och har varit den tjurige typen i "Flipp eller Flopp"-juryn i Radio P4 Sörmland, deltagit som sångare med Balsta Musikslotts band "Badger & The Hedgehog" i Företagsrocken, dock utan framgång, samt varit med i Forever Young & Beautiful.

Den största anledningen till att han får vara med är att han har mycket onödigt vetande när det gäller melodier och artister. Naturligtvis bidrar också att han tycker att Sven Arefeldts inspelning av "I en roddbåt till Kina" är en höjdare.
För övrigt sjunger han gärna gamla soullåtar med stor inlevelse.
Dessutom skriver han texter till flera av de låtar FY&B framför.
Han kan också spela tamburin.